Sett

Blev tre filmer idag.
Den första var en film som heter Clear Lake. Skriver av baksidan av dvd:n.
"1994 drabbades den lilla staden Clear Lake av en mystisk dödlig smitta. En excentrisk präst skylle på stadsbornas synder och får en grupp tonåringar att vända sig mot sina egna grannar. 15 år senare återvänder de inblandade till platsen för att konfrontera sitt mörka förflutna. Det dröjer inte länge förrän helvetet bryter ut..."

Jag tyckte filmen var seg och förutsägbar. Man kan se den en gång, men det är ingen som man kommer känna att man behöver se igen.


Film nr två var Dolan´s Cadillac.
På baksidan står det:
"Robinsons enda mål är att hämnas på den man som tog ifrån honom allt han levde för. Han har bidat sin tid och planerat allt in i minsta detalj-men är han man nog att utföra sin raffinerade plan? Jimmy Dolan, en hänsynslös gangsterkung som skapat sin förmögenhet på människohandel, drar sig inte för att eliminera alla hot som kommer i vägen för hans affärer. Två män, sammankopplade av en oförlåtlig gärning, kommer att ställas mot varandra i en slutgiltig konfrontation på gränsen mellan gott och ont..."

Stephen King filmer har en tendens att inte bli så bra. Nu har jag inte läst denna novellen så jag har inte kunnat jämföra dom. Men jag tycker denna håller måttet och är värd att se åtminstone 2 ggr.


Sista filmen var Surveillance
"På en öde väg i Santa Fe har två mördare klädda i overaller, handskar och groteska latexmaskar slaktat en grupp människor som av olika skäl stannat på platsen. Nu sitter tre överlevande på en närliggande polisstation för att avlägga vittnesmål. En är polis, den andre är en ung knarkare och den tredje en åttaårig flicka vars hela familj föll offer för gärningsmännen. Deras historier är förbryllande märkliga och alla tycks ha en personlig anledning att  hålla inne med något. När två slipade FBI-agenter anländer börjar ett förhör som ska få en utgång ingen kunnat räkna med..."


Den var lite trögstartad, bara dom överlevande börja berätta så blev det bättre. Själva slutet är inte så överraskande som dom försöker få det till på dvd-omslaget. Men den är helt klart sevärd.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag har inte sett någon av filmerna men Clear Lake skulle jag inte under några omständigheter se. Det syns till och med på omslaget vad som händer. Kanske duger som ultrabakisfilm.



Surveillance verkade dock någorlunda pärry.



Apropå Stephen King, vi borde fan köra Pestens Tid-räjs!

2011-08-21 @ 23:29:20
Postat av: Annie

Ja om ens det.

Hojta till om du vill låna Surveillance.



Först och främst ska vi ha Monty Python maraton :)

2011-08-23 @ 18:23:02
URL: http://sheeightdevil.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0