Karaktär är nåt jag har väldigt dåligt av,...

shot_13168571612 (MMS)

Karaktär är nåt jag har väldigt dåligt av, speciellt när det gäller choklad. Denna kladdkaka har drygt 200 gram mjölkchoklad i sig och jag bakade den igår. Detta är vad som finns kvar :O


Lördags morgon

Så var det lördag och solen lyser. Ena katten ropar på mat. Ska snart stilla hennes hunger.
Klippta klorna på dom förut. Tyckte det var dags när det lät som om det var två hundar som tassade runt här hemma.
Kaffe har jag i koppen också. Termos is the shit, bara den kunde hålla värmen lite bättre så skuller jag vara gladare.

När jag gick till jobbet igår och var typ framme såg jag farbror blå svischa förbi nere vid parken med blåljusen på. Undrar vart de skulle? Toakris så dom skyndade sig till torget? Det är min gissning.

Är på bättringsvägen från förkylningen också. Är mycket piggare. Imorrn blir det nog pump för att fira :)

Senare framåt kvällen kommer systeryster och Pörnill över. Då ska dom antagligen få kantarellpaj. Har inte riktigt bestämt om jag kanske skulle göra nåt annat istället. Vegetariskt förstås, annars så får ju in Pillan nåt :O
Men det lutar åt paj, är ju enkelt iaf. Fast min pajform är borta. Har sökt efter den i alla skåpen men varenda gång har varit ett misslyckande. Får köra lasagneformen istället. Har gjort det förut och det har funkat.

Nämnde jag förresten att stackars Annelie höll på att förlora ett ögonlock när jag skulle klippa luggen på henne? Eller ja, jag råkade nafsa lite med saxen. Gick inte ens hål i skinnet, men nervös blev jag. Annars var det en lyckad-första-luggklippning-på-annan-person-än-mig-själv försök.

Nä, ge katterna och mig själv mat var det jag skulle göra nu. Får klia ut John Blunds sand ordentligt först så att jag inte blandar ihop skålarna.

Pernilla delade med sig av höstens skatter:)

shot_13166203911 (MMS)

Pernilla delade med sig av höstens skatter:)


Inte alltid det lättaste att göra morgonbe...

shot_13164005854 (MMS)

Inte alltid det lättaste att göra morgonbestyren.


Då har näsan blivit sköljd, återstår att s...

shot_13163727150 (MMS)

Då har näsan blivit sköljd, återstår att se om detta lättar något.


Snörvel

Så var helgen snart slut igen. Och en ny vecka analkas.

Hur har då denna helgen varit?
Jo, fredag blev en lugn hemmakväll med ett par 3,5or och kassa program på tv:n. Innan det så var jag i väg på ett body step pass på HK.

Lördagen vaknade jag med halsont och rinnande näsa. Ingen förvarning om att det var nån förkylning på väg så lite chockad var jag. Sen blev jag sur för att jag hade verkligen känt att jag skulle komma igång med träningen.
Det är så typiskt, alltid är det nåt som kommer mellan. Men det är väl Murphys lag som är i farten antar jag.
annars gick lördagen i fredagens tecken.
En positiv grej var att jag hittade Scooter låten som jag och Pernilla sökt i så många år. En sån där hitta musik app som jag har på mobilen hjälpte. Och lite skönsång från undertecknad ;)
Hade egentligen lagt ner den där jakten, men så kom mitt sug att veta fram igen när dom hade en Scooter låt med på pumpen. Dock inte den. Les Mills som fixar dom här passen är fötjusta i Scooter (och vår alldeles egna E-type) så de brukar ha med en del låtar med dom. Så lite hade man hoppats på att den skulle dyka upp där.

Jag passade på att se på Boy A när den gick på SVT igår kväll. Tyckte det var en mycket tänkvärd film med bra skådisar.


Idag har jag bara legat i soffan och tyckt synd om mig själv. Har iaf inte ont i halsen längre iaf. Tittat på två kassa filmer som gick på tv:n. Och nu tittar jag på Celebrity fit club USA. Tänkte bara se på början för att ha reda på vilka kändisar som var med. Och där dyker Sebastian Bach upp. Nu är jag ju tvungen att se varenda avsnitt. Sen så att Bobby Brown och Kevin Federline är med gör ju inte saken sämre :)
Nu ska jag fortsätta med att tycka synd om mig själv och ladda upp inför jobbet imorrn så att jag orkar med det. Dyrt att vara sjuk.



För att vara sjuk så är jag en jäkligt bra...

shot_13163566781 (MMS)

För att vara sjuk så är jag en jäkligt bra kock :)


Make a joke and I will sigh and you will laugh and I will cry

Sitter här och trycker i mig en asgod, hemmagjord paj. Lite energipåfylllning efter träningen. Hart kört pump och innan dess testade jag på det nya CXWorx som hade release på Hälsokompaniet igår. Nu gäller det att inte ligga på latsidan för detta komme ge resultat.
Jädrar så sliiten jag är nu. Har inte varit iväg och tränat sen förra torsdagen och man tappar ganska fort.

Imorrn SKA jag iväg på stepen. Inga undanflykter som håller längre. Mår ju så mycket bättre, både fysiskt och psykiskt, när jag håller igång ordentligt med träningen. Som innan semestern och första veckan under den. Då var jag iväg måndag - fredag och det passade mig utmärkt.
Vilken träning som är bäst, är som med allt annat individuel, så det som är bra för dig kanske är helt fel för mig.
Men höst schemat som är nu på kompaniet måste vara det sämsta som jag har varit med om hitills, men det gäller väl att göra det bästa av situationen.

Jädra tjöt om träning det blev nu. Men det är inte så mycket som har hänt.
Kommer missa Edguy när de spelar i Sverige nu i slutet av september. Dom kunde väl kommit hit efter lönen kommit in på kontot?
Pernilla och jag ska försöka komma iväg på Udo istället. Blir antagligen en vistelse på Hotel Nice B&B då spelningen är på en torsdag i Göteborg. Ska bli trevligt att se om flinten jobbar kvar och vad han kan tänkas ha för käck(stavning jag inte orkar leta upp) tshirt på sig.

Nä, nu ska jag slänga mig i duschen och sedan slappa med katterna i soffan innan läggdags.

I dag när jag kom hem från jobbet så låg m...

shot_13159290224 (MMS)

I dag när jag kom hem från jobbet så låg mobilskydden innanför dörren. Snabbt jobbat, det gillar vi :) Dom finns på skinz.se Marika, bara att gå dit och välja :) Nu ska jag till Annelie och klippa hennes lugg.


Sydney ligger och sover i skenet av min rö...

shot_13156895216 (MMS)

Sydney ligger och sover i skenet av min röda lampa och ljudet av min grannes kassa musiksmak(eller om det är hans kompisars). Update: Får väl erkänna att ett par låtar varit bra.


Skydd beställt.

Om man tänker som jag så skulle det kunna vara kondomer, men nej, inte i detta fallet. Utan jag har beställt till min kära mobbe. Får se hur lång tid det tar innan dom kommer.

Är sugen på att dra ut ikväll, men har inte så mycket cash. Dessutom är Jenny hemma från Norge och hon skulle ut. Blir ju ännu mer sugen då man inte ser henne så ofta. Kanske drar iväg och köper några punk och drar ut. Lite ska man väl roa sig, eller? Vi får se vad som händer.

Glömde ju skriva igår att jag fick ett par snygga leggings igår av kära systeryster. Svarta med såna där läderdetaljer. Snygga! Tackar :*

Idag har jag varit lite duktig, har faktiskt diskat och tränat lite. Och så bakade jag en kladdkaka. Under tiden så lyssnade jag på morgonpasset från igår när Anders Jansson från Hipp hipp var med. Blir alltid så utflippat då. Magträning då man typ skrattar konstant :)


Kvällsmat:)

shot_13156014910 (MMS)

Kvällsmat:)


Ojsan!

Somnade visst i soffan förut. Vaknade med ett ryck för drygt en timme sedan.
Trodde att jag hade försovit mig till jobbet igen.
När jag tog mobilen och kollade klockan så lugande jag mig lite och tänkte att jag kanske skulle gå och lägga mig i sängen så jag kommer upp i tid imorrn. Men då kom jag ju på att det är ju faktiskt fredag idag.
Hallå eller, vadå dagvilsen? Har haft fel dag hela veckan så jag legat en dag efter.

Förut efter jobbet var jag en snabb sväng hos syrran och byte sovsäck. Hade råkat grabba hennes efter vi varit i Degerfors med släktingar på midsommar. Är ju ett tag sen men det föll i glömska och uppdagades inte förrän undertecknad packade upp i tältet på Wacken. Hon behövde den iaf idag för hon ska på nån studentfest i K-town och spendera natten hemma hos söta Grodan.

Sedan var jag till Elin som out of the blue kände för att bjuda mig på mat. Gött var det kan jag säga. Hemmagjord potatisgratäng och vitlöksmarinerade kotletter(eller konkletter som hon både säger och skriver :)).

Nä nu ska jag försöka hitta nåt på tv:n att glo på. Är ju helg så det finns väl i vanlig ordning inget att se på så jag får väl slänga i en dvd eller nöe.

Blir bjuden på

shot_13155662768 (MMS)

Blir bjuden på


Fick ett riktigt gött äpple på tandvården ...

shot_13155519078 (MMS)

Fick ett riktigt gött äpple på tandvården idag :)


Fick ett riktigt gött äpple på tandvården ...

shot_13155519078 (MMS)

Fick ett riktigt gött äpple på tandvården idag :)


Hämtade ut biljett förut. Manowar ffs!

shot_13154941825 (MMS)

Hämtade ut biljett förut. Manowar ffs!


Zzzzz...

Imorse försov jag mig och inte lite heller. Vaknade tio i åtta. Börjar klockan 6 och går upp halv fem, så det var inte en dålig försovning. Tur vi har flextid till klockan nio.
När jag vaknade låg båda flickorna hos mig vilket inte hör till vanligheterna en vardagsmorgon. Jag låg där en stund och tänkte att klockan ringer nog snart. Men det dröjde så jag funderade på om jag skulle gå upp och kolla hur mycket uret var. Så jag öpnnade ögonen och tänkte vad ljust det är innan det kopplade att jag försovit mig.
Jag kollade mobilen där jag hade 10 missade samtal och 4 sms (varav två var från röstbrevlådan). Vara bara att ringa upp och ge livstecken för att sedan stressa iordning.
Så jag satte upp håret, satte på mig några paltor, satte i linserna och gav katterna mat. Sedan var det bara att hiva sig på cykeln och speeda till jobbet. Allt som allt tog det drygt 20 minuter.
Liter mobbad på jobbet blev jag, men det är sånt en får ta :)

Djuret sjusovare är ju bara för sött <3

Nä nu ska jag bege mig på en lite promenad i det fina höstvädret och sedan ska det bli lite body pump.

Till Pillan


Denna får du fixa på en tshirt :)

Mustaschen

Låten som satt på hjärnan heeeela helgen:      





En tråkigt nyhet har slagit till inom idrotten, Stafan Liv, en av svensk hockeys bästa målvakter har omkommit i en flygolycka i Ryssland. Mina tankar går de de anhöriga.
http://www.aftonbladet.se/sportbladet/hockey/internationellt/khl/article13589266.ab

Stefan Liv 1980.12.21-2011.09.07

Tänk om...

jag kunde lära mig att lägga mig i tid. Inte konstigt att jag är trött hela dagarna. Imorrn får jag skippa napen och lägga mig inte senare än kl 22. Till slut så kanske jag orkar göra nåt annat än bara somna i soffan. Nog för att det inte är fel, men det vore gött om jag fick tummen ur och gjorde nåt vettigt istället. T. ex. dammsugning, det skulle behövas, men tjugo överr tio en tisdagskväll tror jag inte skulle uppskattas av grannarna. Det vore kanske nåt att skaffa ett hus? Då skulle man inte behöva ta lika mycket hänsyn till andra iaf. Det vore gött.
Ett litet hus, lika stor som en två eller trea i det området jag bor i nu hade vart perfekt. Drömma kan man göra iaf. Nä, är väl dags för de riktiga drömmarna att göra sin entré snart. Hade funderingar på att se klart Sex and the city som går på tv 11, men så såg jag att den slutar 23.50 så dete får det inte bli.


Vi får se om det blir en zombiedröm igen

Kattgos <3

shot_13153273590 (MMS)

Kattgos <3


Kläder igår och idag

Invigde ett utav paren från Gina Tricot igår. Tyckte dom var perfekta dagen till ära. Bra mot väta ;)






Idag kände jag för att inviga de röda.

Snyggt med en lortig strumpa, en foppatoffel och en katt leksak i bakgrunden



Har en känsla av att de kommer bli väl använda. Mäste bara köpa en sån där, i brist på bättre ord för tillfället, "mössa" till sadeln så att det inte knarrar så högt.





Götebooorrrrrg!

Under helgen som var åkte jag och Pernilla ner till Göteborg för att hälsa på Marika och Matts. Och för att gå på Liseberg.

På fredagen när vi kom ner så sprang jag och Prenilla en snabbis på stan. Jag köpte två par snygga fejkskinbyxor på Gina tricot och Pernilla ett par böcker på Sci-fi bokhandeln. Sen drog vi hem till Marika och Matts för att fixa till oss innan vi skulle ut och käka.
Maten köpte vi oss på Hard rock café. Där hade dom stora portioner med mat, ingen risk att gå hem hungrig. Det visades fotboll på tv:n så man fick stå ut med att folk skrek nej och ja om vartannat. Ölen var inte lika stor som servitrisen visade, men god var den.
Toaborstar tror jag inte att dom vet vad det är för nåt för toaletterna hade beläggning(ja, jag är arbetsskadad).

Jag köpte mig en asgod nachotallrik

Efter Hard rock så gick vi till Rockbaren. Till en början var det inte så mycket folk men det ändrades senare. Pernilla hittade ett grodspel hon skulle testa men råkade sätt pengen där vinstkvittot skulle komma ut.

Pernilla brevid en av maskinerna

Vi såg en kille som såg ut som Ross Geller i Vänner och nu kommer jag inte ihåg vem det var han såg ut som med skägg.
Marika och Matts drog hemåt medans jag och Pernilla stannade kvar på Rockbaren där vi träffade lite folk med mustasch, klamydia och lite andra grejer. Vi spelade lite ölspel med dom med ett ciggpaket. Orkade aldrig lägga reglerna på minnet.
Sedan gick vi därifrån och på jakt efter Murveln, men dit hittade vi aldrig. Så då köpte vi ostbågar och jordnötsringar och gick hem till Mika och Matts. Lite dåligt samvete hade vi då vi var tvungna att ringa på och väcka dom för att komma in.

På lördagen drog vi till Liseberg


Där var det massa folk vilket resulterade i att det blev en del köande så då blev det inte många karuseller. Vi invingde besöket med en tur på lisebergsbanan. Drygt en halvtimmmes kö, men vi hamnade längst fram :)


Vi åkte även Hang hai med ungefär samma kölängd, Balder med ca en timmes kö och kanonen med drygt en halvtimmes kö. Vi tog en tur i Kristallhuset också



Sen var vi alla fyra slitna av allt köande men vi åkte upp en sväng för att se lite på AtmosFear, men det var en sån kö. Så vi gfick till Ben & Jerrys där jag köpte glass och Marika en Belgisk våffla.

Göttigt!

Vi spelade lite men vann förstås inget. Jag och Pernilla köpte snablar, nej förlåt kablar.
Vi gick på konsum och köpte oss några punk och sedan slappade vi med spel. Siri förärade oss med ett besök och joinade spelet.

Pernilla i de ultra snygga glajjerna till spelet


På söndagen blev det en snabb sväng i Nordstan innan vi skulle med tåget hem. Där blev det ännu ett par snygga byxor men nu från hm och en top därifrån. Det fanns bara ett par kvar av byxorna och dom var, till Pernillas förtret, i min storlek :) Jag tog det som ett tecken och köpte dom.





Karusellen time!

imag0030 (MMS)

Karusellen time!


RSS 2.0