Hohoho!

Rava så svårt att komma på rubriker ibland. Men screw it, tror jag klarar av att skriva ett inlägg iaf:)
Förkylningen har gjort sitt, bara lite snörvel och så kvar. Gött att ha kommit igång med träningen igen. Men till veckan blir det mest ölhävararmen som kommer få gå på högvarv. Då vankas det nämligen FEEEESTIVAAAAAAL!!!!!!!
Djävlar så gött:)
Det kommer bilas upp till Gävle med Matts och Marika. Men på campingen kommer jag få slå upp mitt tält själv då övriga är mesar och gamla så kommer dom bo på hotell. Men det positiva är att jag iaf kommer ha tillgång till gratis dusch:)
I skrivandets stund så sitter jag och ser på So you think you can dance? Jädrar så duktiga dom är. Är synd att en annan upptäckt dansen så sent, för crikey så kul det är även om det är på amatörnivå. Imorrn ska jag få svänga på rava på Sh'bam. Men roligaste danspasset är body jam. Då kan man låtsas lite att man är en riktig dansare:)
Äh fasiken, nu får det räcka. Borde gå och lägga mig, men i vanlig ordning så kommer det ske alldeles försent.

¡Chinga tu madre!

Jaha, så var det midsommarsdagen. Många som är bakfulla idag. Men icke jag. Tog det lugnt igår.
Jag var hemma en sväng hos syrran och svågern innan dom skulle iväg på fest. Blev bjuden på potäter, gräddfil, ägg och vitlöksbröd. Fanns sill också men det är jag inte så förtjust i. Och syrran bjöd på grogg också, dom var lättdruckna kan jag säga:)
Så vad gör man en dag som denna då? Finns ju inte direkt nåt på tv:n att se. Har funderat i ett par timmar att jag kanske ska ut och gå en sväng. Vi får la se hur det blir med den saken. Vore nog bra iaf.
Förkylningen går på sitt sista varv nu iaf så snart kan jag börja leva igen;)
Såg för övrigt på en film med Sylvester Stallone och Brigitte Nielsen igår. Hon såg ju riktigt bra ut en gång i tiden. Filmen sög och jag kom på att jag sett den en gång förut. Men den dög att somna till iaf;)

Handling

Var iväg och handlade förut. Typiskt att jag var tvungen att dra mig iväg nu när det vankas midsommar och semester för många. Passade på att skicka iväg ett par för små skor, "bara" drygt tio nummer före mig. Men det gick faktiskt ganska snabbt:)
Väl inne på själva affären så var det ganska packat med folk, inte bra för Annie då jag blir så lät stressad när jag hamnar bakom sega folk som inte har vett att flytta på sig eller ställer sig mitt i vägen utan en tanke på att det finns annat folk i affären också. Nästan så man börjar sjunga på sommarplågan: du måste flytta på dig!
Även i kassan hade jag tur, crikey, bara två pers framför mig:) Men jag kom på att jag glömt vanilj kesella(som jag skulle ha i en fruktsallad) och skithuspapper. Fast då var det försent och kön hade börjat fyllas på bakom mig så det fick vara.
Varmt och gött var det ute och jordgubbar fick jag med mig. En brännande känsla i hals och bröst påminde mig om min förkylning så inget mer ansträngande idag.
När jag bytte om efter jag kommit hem så satte jag på mig ett par shorts jag inte använt på ett tag, crikey, nästan så att dom inte ville hänga kvar på höfterna:) Gött att kunna se vilka förändringar träningen gör på kroppen :)

Blah, blah, blah.

Är väl egentligen dumt att börja blogga igen då jag är hemma och är sjuk? Är ju inte direkt så att det händer nåt. Oh well, kan ju alltid ligga här i soffan och klaga och tycka synd om mig själv. Och kanske hoppas på sympatier;)
Tog ett ångbad med Vademecum förut, fick ut lite slem och snor. Gött dä;)
Fick tummen ur förut också och plockade in tvätten som hängt ute sen i lördags, jädrar så varmt det var. Typiskt att det ska vara fint när jag är instängd här i lägenheten:(
Målade naglarna nyss också, sådär lagomt ansträngande. Var utråkad(är fortfarande) och orkar ju inte göra nåt speciellt heller. Brukar inte ha nagellack då jag av hygienskäl inte får ha det på jobbet. Lite tråkigt men vad ska man göra?
Katterna bråkade nyss också. Sydney ville ha tillbaka "sin" plats från Sussy. Lite väsningar, vilket inte händer så ofta. Tycker inte om när de gör det, känns så allvarligt då. Men jag brukar inte lägga mig i. Sydney fick sin plats iaf.
Nä nu ska jag fortsätta se på Top gear.

Is it alive?

Kanske är dags att ta upp bloggandet igen? Det varade ju bara en kort stund. Men nu är det kanske dags för nya friskare tag....eller förkylda tag snarare. Den som lever får se;)
I morgon har jag varit hemma från jobbet i drygt 2,5 dar. Så himla tråkigt att inte orka göra något. Blev grymt sleten av att bara prova lite byxor förut. Blir nog inget mer jobb denna veckan. Och så grymt tråkigt att missa all träning också. Blir avundsjuk när jag ser folk på tv:n träna. Jaja, i-landsproblem jag vet.
Är väl meningen att jag ska uppdatera vad som hänt sen sist. Men eftersom det är mina kompisar som kanske läser denna bloggen(,ja dom som inte gett upp hoppet;p) så tänker jag inte göra det. Jo förutom en grej, vårat fikarum är fixat nu. Iaf så får vi väl tro att det ska hålla sig fuktfritt och att även rören ska hålla sig hela.
Ska ta och lägga mig nu, blir så skumma sovvanor när jag är hemma och är sjuk. Blir ju när ögonen sluter sig och näsan inte rinner och hostan håller sig borta. Håll nu tummarna att det inte är en sån där jobbig sommarförkylning som aldrig ger med sig, det vore inte så bra då det vankas några nätter i tält. Fast det är klart, hittar jag nån som kan värma mig dom nätterna så gör det ju inget;)
Jaja, dags för mig att sluta jiddra och börja sova.
God natt sa jag!

RSS 2.0